Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Sørlandskula Kristiansand

Nøkkelpunkter

Dato 30 - søndag 5. november 2023
Arrangør Kristiansand og Omegn Skytterlag
Kart kart
Live show https://results.megalink.no/?fbclid=IwAR0jRCjsnreZZZTGnpAiLCHhTNb0K0KO0_LxjHy1dR2-JHPvAGHupGK3ktA#!/kristiansand-og-omegn-skl
Kontaktperson Roar Engen
E-post
Telefon 91101088
Kontaktinformasjon:

Påmeldingsfrist:

08.10 (kl. 21.00) - t.o.m 30.10.2023



Til påmelding

Skytterlagene Kristiansand og omegn, Greipstad, Søgne, Holum/Mandal og Lindesnes har gleden å innby skytternorge til Sørlandskula 15m i uke 44. Det er en veldig kompakt stevnehelg med 6 arrangører på 5 kjempefine innendørsbaner i Lindesneshallen, Holumhallen, Tinntjønnhallen, Nodelandshallen og i år benytter vil Kristiansand og Omegn Skytterlag benytte Sukkevannshallen! Fortsatt er banene lengst vest og lengst øst innen 1 times kjøring !!!

Premiepottene tidligere har vært svimlende og vi har mål av oss om fortsatt flotte premier og artige konkurranser samt flere uttrekkspremier !!

Dersom Du har lyst til å delta bør Du sjekke ut nettsiden vår hvor Du vil finne innbydelse, informasjon om premiering (kommer), informasjon om lagene, og ikke minst de fine innendørsbanene. Selvfølgelig legger vi også her opp til live/resultatoppdateringer underveis fra hvert av stevnene og sammenlagt -alt på
www.sorlandskula.one

Velkommen til en KUL stevnehelg i Sør !!

Baneinformasjon

OBS OBS Kristiansand stevnet vil gå i en annen skytehall enn tidligere: Skytingen vil i år forgå i Sukkevannshallen, som ligger på adressen Dvergsnesveien 2, 4638 Kristiansand. 

Veibeskrivelse

OBS OBS Kristiansand stevnet vil gå i en annen skytehall enn tidligere: Skytingen vil i år forgå i Sukkevannshallen, som ligger på adressen Dvergsnesveien 2, 4638 Kristiansand. 

Diverse

Hvert enkelt stevne har «vanlig premiering» -uten medaljer. I tillegg er det flere sammenlagtpremieringer -og her henviser til hvert års premieoversikt som vil bli utarbeidet i tiden frem mot stevnestart. Vi nevner f.eks. sammenlagt klassevis, Norma, Ungdom (U21 i kl. 3-5) i tillegg til jevneste skyttere i flere grupperinger i DFS klassesystemet. Verdt å notere seg er at det kreves minimum 5 deltakere i hver klasse for å utløse premiene i alle sammenlagtkonkurransene.

Påmeldingsavgift er kr. 100,- for ungdomsklassene og kr. 150,- for senior/veteran, hvor premieinnskuddet er hhv. kr. 40,- og kr. 65,- Påmelding finner Du på mitt-DFS, og forhåndspåmelding for grupper på min. 9 skyttere eller flere kan sendes på epost til post@sorlandskula.one innen 25. September. Ordinær påmelding åpner 8. Oktober.
Antall påmeldte
Klasse Påmeldte
Kommende arrangementer
Dato Arrangement
14 - torsdag 16. november 2023 2. karusellstevne Inne
14 - torsdag 16. november 2023 2. karusellstevne Inne
3. desember 2023 Ungdomsfelten 2023 Felt