Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Busstur til ungdomsstevnet i Numedal

Nøkkelpunkter

Dato 1 - søndag 3. september 2017
Arrangør 10034
Kontaktperson Yngve Johannessen
E-post yj@europe.com
Telefon 91860430
Kontaktinformasjon:

Ta helst kontakt med eget lag - de skal ha informasjon om turen.Ellers ta kontakt med Yngve.

Påmeldingsfrist:

13.06 (kl. 21.00) - t.o.m 24.07.2017



Til påmelding

NB NB Dette er bare en tur for Hordaland skyttersamlag.

Beløpet dekker buss, opphold, mat og påmelding 

Vi vil forsøke å lage et omtrent likt opplegg som de siste årene. Da var opplegget omtrent slik: 

Ta med skyteutstyr, gevær, ammunisjon, sovepose, liggeunderlag/luftmadrass, toalettsaker, lommepenger. Bussen går fra Nygårdstangen, mellom den nye brannstasjonen og busstasjonen kl. 15.00. På veien til Numedal stopper vi og tar en matbit på Peppes pizza                        

Lørdag morgen spiser vi frokost og reiser på første banestevne kl. 10.00. Vi er ganske mange og trenger tre lag før vi er ferdige. I mellomtiden kan man skyte felthurtigskyting, så mange ganger en vil. Dette er en skyting som er tilpasset den enkelte klasse (også ASP kan fint skyte dette).             

Turen går tilbake til skolen for litt avslapping og lunsj før vi reiser tilbake for feltskyting 

Etter skytingen reiser vi tilbake og griller griller.  Vi og bruker tilbudet som er på skolen (kino, ballspill ???).Kanskje vi arrangerer en eller annen ballspillkonkurranse mot Sunnhordland Skyttersamlag, som også har buss

Om søndagen må vi tidligere opp, da vi begynner kl 8.00 å skyte første lag. Det blir en liten stund fra vi er ferdig, til finalene begynner. I denne tiden reiser vi innom skolen og spiser lunsj og rydder ut. Vi reiser så opp til banen for finaler . Umiddelbart etter siste finale reiser vi hjem, slik at vi kan være hjemme i 9-tiden om kvelden. Vi vil også på vei hjem stoppe for en matbit. Vi håper å ankommer Bergen ca 23.00.

Skyteprogram

Bane skyting - to stevner. Felles finale for disse to stevnene.Egen opplegg for stang og stupar tilpasset både grovkaliber og finkaliber.

Antall påmeldte
Klasse Påmeldte