Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Færre deltok – men Miriam skuffet ikke

Etter 20 deltakere på kretsstevnet i Råde og 25 på klubbmesterskapet ble det en skuffende nedtur med bare 11 Ryggeskyttere på standplass på samlagsstevnet i Fredrikstad.

Vår beste innendørsskytter Miriam Jeanette Bjerklund skuffet imidlertid ikke, og sikret seg sølvmedaljen i mesterskapet med 345 poeng. Hun var en fattig innertier bak samlagsmesteren Øyvind Johannessen fra Fredrikstad.

Respektabel skyting også av Jan Andre Runhovde med 342. Mer enn respektabelt var det av tredjeklassingen Martin Vonheim Larsen med 241, og andreplass i sin klasse. Nok en gang fikk vi dokumentert at kaliber 22 er hans foretrukne våpen.

I juniorklassen hadde ikke Hans Petter Aas-Hveem sin beste dag på jobben, men ble likevel honorert med sølvmedalje for sine 342 poeng. Vi har ikke tall på hvor mange medaljer han har plukket med seg i 2019.

Våre tre deltakere i nybegynner ungdom gjorde også sine saker bra; Erik Aas-Hveem 232, Emilie Bimi Molvig 236 og Aksel Tollefsen 232 viser alle resultater som gjør at vi kan ha store forhåpninger til framtida.