Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Jan André i stuper-finale?

Ja, det kan faktisk skje. Han smelte ned de tre figurene i felthurtigskytinga på 8,40 sekunder, og ligger pr nå på en 13. plass og det er 16 skyttere som får plass i den TV-sendte finalen.

Ja, det kan faktisk skje. Han smelte ned de tre figurene i felthurtigskytinga på 8,40 sekunder, og ligger pr nå på en 13. plass og det er 16 skyttere som får plass i den TV-sendte finalen. Fortsatt må vi vente til klasse 2 og V55 har gjennomført sin feltrunde. Det er vel ikke der det er flest skyttere bygd for fart og spenning, men noen gode er det, så finaleplassen er utsatt.

Laget hadde også i dag en landsskytterstevnedebutant i rekrutten Anders Aas-Hveem som debuterte i feltløypa. 24 treff lar seg absolutt høre i en slik sammenheng, og bare tre innertreff indikerer at det er mer å hente på en noe grundigere innskyting. Men det er ikke bare enkelt, rekruttene skyter med cal 22 og den er svært lett påvirkelig av vindforholdene.

Vi hadde forventninger til femteklassingenes innledende feltskyting, men der nådde ikke våre opp. Foreløpig er det 94 skyttere med 30 treff, og da er det bare de det er snakk om i kampen om NM tittelen. Miriam var den av våre som hang med lengst, med seks treff på de fire første holda. En tett, men høy serie på siste hold endte med fire treff, og hun forsvant ikke bare nedover, men ut av premielista.

Jan Andre slett med det første kneholdet, og hadde en uttrekker der, og stoppet på 29 treff. Han er klar for NM-finale, og har mulighet på en stjerne, men norgesmester blir han ikke.

Vårt siste håp, skytterkongen Jan Håkon Jørgensen stoppet på 26 treff, og dermed var alle våre tre ess borte. MEN, i kortstokken er det fire ess, Anne Brit!! V55 går feltrunden i morra.

Med 243 på hovedskytinga var Jan Øivind kvalifisert for finalen i V55, der han skjøt til 97, og sluttsummen 340. Vinneresultatet var 348.

Anne Brit er tatt ut på Østfolds lag i samlagsskytinga for veteraner, og skal skyte tredje etappe der. En helt ny erfaring for Ryggedama.

Jan Andre skal sammen med tre Rådeskyttere utgjøre Østfolds lag i seniorenes samlagsskyting. Da er det medaljemulighet for Østfold igjen. Samlaget står med 10 medaljer i samlagsskytinga, men har aldri fått medalje uten en Ryggeskytter på laget.