Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Avslutta med 12 treff og stjerne

Jan Andre Runhovde avslutta årets landsskytterstevne på Evje med å legge inn 12 treff på feltfinalen.

Jan Andre Runhovde avslutta årets landsskytterstevne på Evje med å legge inn 12 treff på feltfinalen. Dessverre satt ikke serien midt på den lille figuren, og det ble bare to innertreff selv om samlinga var god for mye mer.

Det ble likevel 41 treff med de 29 han hadde med seg fra søndagens feltrunde, og hans første stjerne i NM i feltskyting. Medaljen fikk han i 2016.

Miriam Bjerklund var også kvalifisert til NM finalen med sine 28 tree, og skjøt 11 i finalen. I og med at grensa for stjerne ble 41 var hun jo uten mulighet til å nå den.

Når vi summerer opp landsskytterstevnet 2019 for Rygges del har våre åtte deltakere levertresultater godt over et middels Rygge landsstevne.

Miriam fikk sin mesterskapsmedalje, Jan Andre NM stjerne, plass i finalen i stuper’n, og var beste skytter på Østfoldlaget i samlagsskytinga med 99.

Også mamma Anne Brit leverte varene med 99 i veteranenes samlagsskyting, og Hans Petter Aas-Hveem sto for sterk skyting i juniorklassen, sekv om det ikke holdt helt inn.

Det ble også sølvbeger og minnemedaljer med hjem til Rygge, og forhåpentligvis lyst og inspirasjon til å trene framover mot stevnet på Elverum neste år.

Der må i første omgang målsetningen være at vi dobler antall Ryggeskyttere fra i år.