Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Åtte av våre på Viken II

Rygge hadde mange arrangører i sving under Viken II i Sarpsborg, og åtte av dem deltok også i skytinga.

Rygge hadde mange arrangører i sving under Viken II i Sarpsborg, og åtte av dem deltok også i skytinga. Best gikk det for Jan Andre Runhovde som med 243 og 100 på omgangen stoppet på en fin niende plass, og fikk sin stjerne nr seks. Magnus Bjerke fra Høland/Bjørkelangen ble Viken II mester med 346 poeng.

Tor-Arne Solbakken skjøt til 239 i hovedskytinga, og la på med 100 på omgangen, men 339 holdt hverken til stjerne eller å bli beste skytter over 55 år. Han ble nr to, men det var hele tre poeng opp til vinneren.

Også Miriam Bjerklund skjøt 239, og hun fikk 98 på omgangen.

Edward Murr og Martin Vonheim Larsen var ansvarlig for elektronikken under stevnet, og i deres interne konkurranse trakk Edward det lengste strået med 229 mot Martins 226.

Det ville seg heller ikke helt for vårt eminente V55-par. Anne Brit Runhovde stoppet denne gangen på 242, mens Jan Øivind fikk 240. Med det kom begge noe overraskende utenfor premielista.

På 100 meteren var Henrik Moum Stormo i juniorklassen vår representant, og det ble 240 poeng. Henrik har skutt bedre tidligere i år, og var tatt på annetlaget til Østfold i samlagsskytinga. Det ble en krevende oppgave å gå inn på standplass etter at de to eldre rekruttene på laget begge hadde skutt 100. Det ble som det ofte blir for alle på samlagsskyting, litt tungt. 93 poeng var nok mindre enn han forventet, men nå er den viktige debuten unnagjort. Bedre lykke neste gang, samlagsskyting er både krevende og gøy!! Laget ble til slutt nr seks av ni lag.

Miriam og Jan Andre skjøt også samlagsskyting for Østfold II, og det var tydeligvis mer krevende enn gøy – resultatene forbigås i stillhet!

Alt i alt gjorde vi det denne gangen bedre som arrangører enn som skyttere, men der var vi til gjengjeld drivende gode!!