Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Ny tur til Ungdomsstevnet i Numedal!

Ungdomsutvalet har igjen gleden av å invitere samlagets skyttere i klassane rekrutt, eldre rekrutt og junior til felles tur til Ungdomsstevnet i Numedal helga 2.-4. september. Les mer om turen, Ungdomsstevnet og meld deg på da vel...

I år består helga av 2 banestevner i tillegg til så mange runder stang og felthurtig som det er tid og ammunisjon til. I år skal juniorene skyte på 200 m. Det unike med dette stevnet er at samtlige deltakere får gavepremie.

Meir info om stevnet finn du her: http://ungdomsstevnet.no/
-og nederst på siden kan Du se hvordan vi har hatt det på tur tidligere år.

 

Vi overnatter på Haugen gård slik som tidligere. Pris for turen er 200 kr. Dette inkludere transport, overnatting og grilling på lørdagskvelden. I år tak alle med seg brødmat  og drikke til kveldsmat fredag samt frokost laurdag og søndag.  For å få til denne turen til er vi avhengige av at noen foreldre er med som sjåfører slik at vi kjem oss til Numedal. Sjåførene vil få dekka litt av reisekostnadane.

Det blir felles påmelding på stevna, trenger derfor beskjed om kven som vil vere med innen 3. august slik at vi kan sende inn samla påmelding (minimum10 stk).

Påmelding til Siv Tone Rossevatn på tlf: 41657994 inne 3.august. Ved påmelding gi beskjed om skytterID og evt matallergier, og om det er foreldre som planlegg å vere med.

 

Ungdomsutvalet

Se også infobrosjyre vedr. Ungdomsstevnet her.