Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Farsundseier på 100 og 200m

Det ble en veldig spennende Cupfinale på Sløgedal hos Heddeland & Breland igår, torsdag kveld selv om Farsund vant med god margin på begge hold. Det deltok 3 lag på 100m og 7 lag på 200m og "knott" i haugevis...

På 100m vant Farsund med Christian Rinde (R), Ole Nysted (ER), Elias Breiland Hetland (J) og Marius Rinde (J) med sluttsummen 1388 -altså bare 12 poengtap på 140 skudd. Elias Hetland var ikke snauere enn at han prikket inn 350 poeng!

På andre- og tredjeplass kom Holum sine 2 ungdomslag. Fra venstre Jonsa S. Øksendal (ER), Malin W. Møll (ER), Karen S. Øksendal (J), Jane A. Eilertsen (ER), Mina W. Møll og Marte Natalie Jacobsen (J). Martin Eiken og Tommy Lie Hortman var ikke tilstede.

Så går vi til 200m. Der var det lenge spennende om hvem som skulle bli nr. 2 etter Farsund som vant. Holum sine 2 lag hadde skive 2 og 3 i finalen, Lyngdal skive 4 og Mandal på skive 5. Det skilte et til to poeng mellom nr. 2, 3 og 4 gjennom nesten hele finalen før den siste 10-skudden -en Nordisk Finale.

Her kan Du se hvor utrolig jevnt når man har i bakhodet at Den består av 5 kneskudd og deretter ett og ett skudd stående. Lyngdal krøp forbi og opp til andreplass og Holum endte dermed på tredje- og fjerdeplass. 

Skytterlagene som ble nr. 1, 2 og 3 er avbildet i toppen av artikkelen.

 

Her er Cupresultater for 100m               Individuelt

Her er Cupresultater for 200m               Individuelt

 

Se også flere bilder her...