Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vest Agder skyttersamlag
Stiftet 1882

Ombudsmøteinnkalling

Det kalles med dette inn til ombudsmøte i Vest-Agder Skyttersamlag på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal onsdag 30.11.16 kl 1800 NB Merk tidspunktet. Sakspapira vil bli ettersendt. Les mer...

Ombudsmøtet vil bli avvikla på same måte som i fjor. Årsmeldinga vil ikkje bli lest opp, men punkt for punkt vil bli tatt og spurt om det er kommentarer, så her må den enkelte møtedeltakar setta seg inn i papira på førehand.

Ber om tilbakemelding innan 25.november, om kor mange som kjem fra det enkelte skytterlag og kor mange som blir med på middagen etter ombudsmøte. Har nokon sagt ja og ikkje kjem vil dei bli krevd for middagen. 

(svar på mail, sms eller tlf som dere finner nede på siden). Middagen har vi satt til kr 275,- pr ombudsmann, regning vil bli sendt skytterlagene i etterkant. All drikkevare betales av kvar enkelt.

Send mail til Audun (adresse under) eller tekstmelding til 48117089 for å gi beskjed om kor mange som kjem på ombudsmøte.

Ser  nokon fakta feil å årsmeldinga vil eg gjerne ha tilbakemelding om det innan 25.11. slik at det kan bli retta i den trykte versjonen som blir delt ut på selve møtet. 

Epost: Audun Rosseavtn

 

Her er Saksliste