Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Sunnmør Skyttersamlag
Midt i blinken

Samlagsstyremøte 010517

Samlagsstyremøte hadde møte 1.mai. Her finner du referatet.

Styremøte Sunnmør skyttersamlag 01.05.17

Til stede: Ola Vangen, Helge Hollund Surdal, Christian Holstad Lilleng
Meldt forfall: Benedikte Eide Ljøen, Rolv Arne Ljøen

Sak 1 Oppsummering fra forrige møte
Samlagsstevnene innendørs (Ørskog) og felt (Stranda) er arrangert. Begge stevnene ble godt arrangert med ok deltagelse. Tilbakemelding fra lagene på at samlagstevnene bør holdes unna feriene grunnet stort forfall.

Det er også arrangert to juniorsamlinger (Langevåg og Aalesund) under ledelse av Stian Skog-Karlsen og Per Inge Aakvik.

Feltkarusellen er også avgjort. Totalt var det 95 ulike skyttere på tilsammen seks stevner.  

Sak 2 Serieskyting bane 2017
Kjøres som tidligere, og i henhold til innkallelse. 

Sak 3 Uttak lag til fylkescup-finalen
Siden denne skytingen er før sommeren og det ikke er satt opp egen uttaksskyting for denne spesielt typen lagskyting (to fra 100m og to fra 200m) har styret bestemt følgende: 

De fire stevnene på Sunnmøre i juni (Aalesund, Langevåg, Engesetdal/Skodje og Ørskog) teller som uttak, og kvalifiseringen skjer slik at skytterlagene stiller med fritt antall skyttere og så teller de to beste på hvert av avstandene. De tre beste resultatene, antall skyttepoeng, teller. De to beste lagene går til fylkescupfinalen.

Sak 4 Megalink-kurs
Christian får ansvaret for å organisere og arrangere dette. Egenandel for lagene er kr. 200,- pr deltager.

Sak 5 Stevnesak Engesetdal/Skodje
Samlagsstyret har fått inn nye opplysninger fra arrangørlaget og med henblikk på dette frafaller samlagsstyret kravet om at de aktuelle skytterne blir strøket av listene.

Samlagsstyret sender ut et brev til alle lagene i samlaget hvor vi henstiller lagene til å holde seg til terminlisten, evt skrive i innbydelsen av arrangørene forbeholder seg retten til å skyte en spesifikk dag. Denne dagen bør også være åpen for andre skyttere ved behov.

Sak 6 Avslag fra Skytterstyret ang forslag til klassesetting 
Christian sender brev til Skytterstyret hvor han gir beskjed på vegne av samlaget at denne saken skal bli stående til neste års Skytterting

Sak 7 Vandrepokaler og gravering
Mange pokaler er ikke gravert siden 2008 slik at det vil bli en stor kostnad å få oppdatert dette. Styret ønsker å ta utgiften i år, men venter til etter samlagsstevnet bane for å se an økonomien da.

I tillegg er det flere pokaler som har gått ut og som må erstattes. Ola sjekker priser på nye pokaler og tar dette opp som egen sak på neste møte.  

Sak 8 Økonomi
Helge informerte om økonomien. Han har fått inn pengestøtten fra DFS for to av juniorsamlingene, men mangler en del underbilag til hva som skal faktureres i henhold til vedtak på ekstraordinært ombudsmøte. I tillegg mangler han underbilag til diverse inn- og utbetalinger ifm Miniatyrcupen, samlagstevnene og landsdelskretsstevnene. 

Sak 9 Statuttmøte
På årets ombudsmøte ble det vedtatt å avholde et eget statutt-møte for samlagets ulike skytinger. Dette har ennå ikke blitt gjennomført, og derfor ønsker styret å utsette dette til høsten og ta dette sammen med terminlisten mandag 9.oktober.

Samlagsstyret går gjennom statuttene og sender ut forslag til lagene seneste 15.september.

Sak 10 Ungdomsutvalget
Ingen spesielle saker siden ungdomsleder hadde meldt forfall.

Christian informerte om god aktivitet på juniorsamlingene, og at det er en stamme på 10-12 juniorer i samlaget i år med stigende deltagelse spesielt på feltskytingen.

Sak 11 Eventuellt

  1. Helge tok opp at Brønnøysund-registeret må oppdateres i og med at det står feil styreleder i papirene. Ola ordner opp i dette.
  2. Christian ønsker å sette ennå mer fokus på feltskytingen i 2018 og ba samlagsstyret om tillatelse om å kontakte Søre Sunnmøre og Nordfjord skyttersamlag for å utarbeide konkurranser samlagene i mellom. Styret var positive til dette og ba om tilbakemelding på neste styremøte.

Sak 12 Dato for nytt styremøte
Helge legger ut forslag til datoer på doodle som til dette møtet og så gir styremeldemmene tilbakemelding der. Møtet skal være i månedsskiftet mai/juni.