Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Sunnmør Skyttersamlag
Midt i blinken

Styremøtereferat 260216

Referat samlagsstyremøte 26.februar 2016.

Styremøte Sunnmør skyttersamlag 260216

Til stede; Rolv Arne Ljøen, Stian Fagervoll, Ronny Vedå, Benedikte Ljøen, Helge H Surdal og Christian Holstad Lilleng

Oppfølgningssaker

Møte med lagene på Indre Sunnmøre
Rolv Arne, Benedikte og Christian hadde et meget godt møte med lagene på Indre Sunnmøre (Stordal, Liabygda, Valldal, Solberg, Tafjord og Ytterdal). Her oppdaterte lagene hverandre om ståa i sine lag og informerte samlagsstyremedlemmene om hva som skjer i samlaget og hvordan de kunne hjelpe lagene.

Møtedeltagerne avtalte at samlagsstyremedlemmene avtaler med lagene direkte om besøk på banene i løpet av våren, Christian holder skyteskole for Stordal/Liabygda og for Valldal nå i vinter/vår for å komme i gang med rekrutteringen, og lagene avtalte å ha en match seg imellom i løpet av sommeren.


Saker

2016-9: LDKS-felt: Engesetdal/Skodje tar på seg LDKS-stevne felt med de betingelsene at samlaget tar på seg de ekstrakostnader de får pga dette. Samlagsstyret er positive til dette fordi dette er en meget spesielt situasjon. Samlaget retter en stor takk til E/S som redder oss ut av en lei knipe.

Det kom spørsmål om hvor samlagets selvanvisere er. Rolv Arne sender ut epost om hvor disse er. Disse ønsker E/S å få levert i Engesetdal.

2016-9: Medaljer samlagsstevnene: Dugleiksmerker 2015 og medaljene til samlagsstevnet felt/15m var bestilt i høst, men ble annulert/kom i retur til guldsmed. Nye medaljer er bestilt og skal komme til samlagsstevnet felt.

2016-10: Ungdomsledersamling: Ungdomsleder informerte om ungdomsleder møte v/Skytterkontorets ungdomskonsulent Ola Herje som skal gjennomføres lørdag 270216 i Engesetdal.

2016-11: Serieskyting bane: Christian purrer på lagene for endelig svar ifm påmelding. Påmeldingsfrist er 1.mars.

2016-12: Ledersamling: Det blir første ledersamling mandag 18.april kl.18.00 i Stordal. Innbydelse sendes ut i løpet av mars - skytterlagsleder og ungdomsleder blir innkalt.  

2016-13: Neste styremøte: 4.april 2016 kl.17.00 i Olsvika
Blant sakene:

  • Høringsuttalelser ifm Sotnakkutvalget
  • Statutter Samlagsstevnet 15m
  • Forslag til Ombudsmøtet ang utvidelse av ungdomsutvalg
  • Plan inspeksjon av baner i samlaget