Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Siste mulighet glapp!

Hans Petter Aas-Hveem hadde et sterkt ønske om å innlemme en NAMMO-medalje i den etter hvert store samlingen sin. Medaljen går til vinnere av ungdomsklassene på samlags-, landsdels- og landsskytterstevnet. I denne koronasesongen ble de to siste avlyst, og helgens samlagsstevne var siste mulighet. Men med 346 poeng ble det «bare» tredjeplass, og enda en ungdomsmedalje. Og 1. oktober er HP og våre to andre juniorer seniorskyttere, og da blir det helt andre trofeer å skyte om.

Både Kristian Bratli Østad og Henrik Meum Stormo endte på fine 344 poeng – begge med 245 og 99 på mesterskapsomgangen. Kristian var et skakt grunnlag fra et enda bedre resultat. Etter 149 på de femten første, satt de ti neste skudda ut til venstre, og fire av dem krøp ut i nieren.

Kristian Ystgaard Oswald skjøt til 241 i eldre rekrutt, mens vår siste deltaker på 100 meteren, rekrutten Emilie Bymi Molvig fikk 231 på sitt første samlagsstevne.

På 300 meteren var Jan Andre Runhovde best av våre med tredjeplass og 341 poeng, mens Tor-Arne Solbakken endte på 336 og 8. plass etter smålurvete 97 på omgangen. For Tor-Arnes del var det stjerne nr 27.

I Rælingenstevnet på søndag var Hans Petter igjen på vinnersporet med fine 349 poeng, og gylt medalje. Henrik fulgte også opp sin flotte skyting fra samlagsstevnet, og stoppet på 345 – 245 og 100. Det er tydelig at Henrik har funnet formen rett før seniorprogrammet står for tur.

Tor-Arne endte på 338 i Rælingen. Etter en svak start ble det 98 på grunnlaget og 100 på omgangen. Han rakk også innom stevnet i Porsgrund, der det ble 238 poeng på den meget spesielle og krevende 300 meteren der.