Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Uten mat og drikke – duger heltene ikke!

Fire gode ungdomsskyttere fra Rygge deltok på feltstevnet i Råde. Det gikk nok ikke helt etter forventningene i løypa, men appetitten i pølsekjelen etterpå var likevel på topp.

Hans Petter Aas-Hveem skyter jevnt og godt, og for fjerde stevnet på rad kjempet han inn 30 treff, og plussa på med 12 treff på mesterskapet. Men 42/27 holdt bare til 6. plass. Det blir for få innertreff for å gå helt til topps, så presisjonsnivået må enda et par hakk opp for at han skal nå toppen av lista.

Henrik Meum Stormo stoppet på 27/16, og det var fire treff på det siste holdet som skjøv han ut av premielista. For Kristian Bratli Østad sørget dioptertrøbbel for at stevnet nesten var over før det begynte. Hele serien satt under figuren, fint samlet men null treff. Til slutt ble det 23/8.

I rekruttklassen skjøt Erik Aas-Hveem 23/6, og i mesterskapet klinket han til med 11/6 og med 34/15 ble det fjerdeplass. Meget godt levert.

I grovfeltløypa var Tor-Arne Solbakken, skuffende nok, vår eneste deltaker også denne gangen. Han klarte ikke å følge opp forrige helg, og stoppet på 26 treff.