Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Frogn og Drøbak skytterlag
i Follo skyttersamlag

Frigjøringsstevnet 2019

Steinar Holtan Bøe vant Frigjøringsstevnet med 348 poeng!

Steinar Holtan Bøe fra Sandar og Sandefjord vant Frigjøringsstevnet i Frogn og Drøbak med 348 poeng foran Hans Kristian Wear og Pål Øyvind Ørmen på delt andre plass.

I klasse V55 vant Ivar Fjeldberg fra Asker, mens klasse 1 og 2 ble vunnet av henholdsvis Sigbjørn Isene og Tore Finstad. På 100m ble det Erik Tobias Sæther som vant klasse R, Kine Saksæther Andersen vant ER, Tor Christian Mathisen vant i klasse J mens Phillip Saude vant i EJ. Blant veteranene vant Per Torleiv Tveiten og Odd Kolsrud i sine klasser.

Stevnet ble gjennomført med optiske skiver fra Megalink på 100m med gode erfaringer. På forhånd ble det lagt ned en betydelig innsats fra lagets medlemmer og leverandøren for å få anlegget montert i tide. Svært gledelig at stevnet ble gjennomført uten tekniske problemer. Dette er det første anlegget for DFS 100m som Megalink har levert. Megalink har brukt teknologien på optiske skiver på 15 og 50 meter noen år. Den største fordelen er at detektering av .22 kaliber skudd er enda sikrere ved at lyddeteksjon byttes ut med lysdeteksjon. Skytteren får hastighetsmåling på hvert enkelt skudd når kula går gjennom skiva. Hastigheten vises på skjermen. Den andre store fordelen er at gummi og framtrekk ikke må vedlikeholdes. Selve sikteblinken er et utskåret hull i en hvit front. Skivene er nå midlertidig godkjent av DFS. 

Endelige resultater her.