Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Frogn og Drøbak skytterlag
i Follo skyttersamlag

Samlagsmestere og lagseier til Frogn og Drøbak

Medaljer, pokal og heder og ære til Frogn og Drøbak skytterene

To samlagsmestere, en 2. plass, en lagsiger og vinner av bestemannspremie på lagskyting. I tillegg personlige rekorder - et godt samlagsstevne for Frogn og Drøbak.

Det ble mye spenning på sktyebanen i Båstad under årets samlagsstevne i helga! Frogn og Drøbak skytteren Martin Saxebøl imponerte med 100 og fullt hus i finalen i klasse Rekrutt i dag, og ble kåret til samlagsmester i sin klasse. Totalt fikk Martin ny personlig rekord med 349 poeng av 350 mulige. Imponerende! Broren Vegard Saxebøl skjøt også personlig rekord med 248 poeng innledene, og en flott finale på 98 poeng. Han fikk 4. plassen i klassen.

I klasse eldre rekrutt var det Christoffer Finstad som kvalifiserte seg til finalen med fullt hus 250 poeng. Han gjorde heller ingen feil i finalen, og fikk til slutt 350 poeng og en flott 2. plass bare en innertier bak vinneren. Det er et høyt nivå i ungdomsklassene i samlaget i år.

 Ungdommene deltok også i lagskytingen, selv om vi manglet juniorskytter. Christoffer tok utfordringen og skjøt juniorprogrammet som innebærer 6 skudd på kne og 4 på liggene. Han imponerte oss med 96 poeng, Vegard fikk 96 poeng og Martin fikk 98. Flott laginnsats!

Veteranene våre imponerte også i dag på sin lagskyting. Her startet Kurt Arne Berglund med 100 poeng og alle 10 skuddene var innerblinker. Knut Vik skjøt 2. etappe og fikk også 100 poeng og 9 av blinkene i innerblinken. Ankermannen var Kay Pettersen som fulgte opp den gode skytingen med nok en 100 serie og hele 8 innerblinker. Gutta utklasset konkurrentene og vant klart sin lagskyting.

 Kurt Arne Berglund ble også samlagsmester i klassen sin med fullt hus 350 poeng. Han vant flere poeng forran nummer to.

Blandt seniorene våre var det ikke imponerende skyting innledningsvis, men som lag hevet vi oss også her. Kirsten Aaslund startet lagskytingen med 93 poeng på sitt grunnlag. Det er tre skudd stående, tre skudd i knestående og fire skudd liggende på tre minutter. Sverre Saxebøl imponerte oss i 2. etappe med 99 poeng og han ble med det kåret til den beste skytteren av alle som skjøt lagskytingen. Dette gav oss en overraskende ledelse sammen med Ski før siste skytter gikk på standplass. Olav Svalastog fikk den spennende utfordringen å skyte siste etappe fra skive en. Han klarte seg godt, men med to litt lurvette skudd ble det 92 poeng og en fin 3. plass på laget.