Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Pappa tok medalje da det gikk i ball for Lilly på omgangen

Lilly H. Madsen skjøt som en maskin og prikket inn tier etter tier på hovedskytinga i årets siste 15 meter stevne. 250 poeng i rekruttklassen var hun alene om i Sarpsborg, men så begynte problemene.

Lilly H. Madsen skjøt som en maskin og prikket inn tier etter tier på hovedskytinga i årets siste 15 meter stevne. 250 poeng i rekruttklassen var hun alene om i Sarpsborg, men så begynte problemene. Hun fikk en klikk, så ble det tellefeil og sikkert litt varmt under skytterlua, og dermed forsvant medaljen.

Lilly har slitt litt med omgangene, så på søndag var det omgangstrening hjemme på skytterhuset i Rygge. Omganger må trenes inn, ikke på å skyte ti-skudd, men på å skyte ett godt skudd ti ganger. Neste gang sitter også den.

Familien Madsen ble likevel ikke medaljeløs i Sarpsborg da pappa Magnus vant klasse en med 243 poeng. Og for å holde oss til familien, Malin stevnedebuterte med flotte 238 poeng i nybegynner ung. Dermed er den første premien på plass på hylla på jenterommet – det blir helt sikkert ikke den siste.

I V55 var selvsagt Roy Fredriksen på plass og avsluttet en omfattende innendørssesong med 346 poeng, men det ble likevel et stykke ned på resultatlista. I klasse 1 skjøt Tomas Andersen til 240 poeng, mens sønnen Jonas fikk 237 i eldre rekrutt. Anders Oswald har fått blod på tann og stilte opp i nybegynner voksen der det ble respektable 236 poeng.

Henrik Meum Stormo og Kristian Ystgaard Oswald var med på Østfolds lag i Østlandsmesterskapet i feltskyting uten suksess. Det ble hhv 23 og 19 treff på sine 42 skudd. De startet greit men mot slutten av løypa ble nok vanskelighetsgraden litt for høy, og treffa uteble.

Tor-Arne Solbakken benyttet søndagen til å ta NM-sølv med luftgevær i klasse V65, men der representerer han Fredrikstad MSL.