Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Innertreffa kom – når de trengtes som mest!

I hele vinter har Erik Aas-Hveem reist rundt på feltstevner og skutt nesten bare treff. Kun to skudd i hele vinter har funnet veien på utsiden av figuren, men antall innertreff har ikke vært høyt nok til å sende Erik opp på den aller øverste delen av resultatlista i den knallharde eldre rekrutt klassen. Denne helga gikk det annerledes!

I hele vinter har Erik Aas-Hveem reist rundt på feltstevner og skutt nesten bare treff. Kun to skudd i hele vinter har funnet veien på utsiden av figuren, men antall innertreff har ikke vært høyt nok til å sende Erik opp på den aller øverste delen av resultatlista i den knallharde eldre rekrutt klassen. Slik startet det også under søndagens Samlagsstevne i Råde, 30 treff i figurene, men med 16 innertreff var han bakerst av de tre med fullt hus.

Så var det klart for mesterskap, og der strykes innertreffa fra innledende skyting. Til tross for klare råd fra bestefar Hans-Jørgen om å la siktet stå i ro, justerte Erik både i høyde og side. Og fikk betalt for det!

Nærmest selvfølgelig var det tolv treff, men nå var det også hele 11 innertreff, fire mer enn nærmeste konkurrent og tittelen som samlagsmester var i boks. Erik var best når det gjaldt som mest. Gratulerer!!

I en svært liten Ryggetropp var det ingen andre som kom opp på medaljeplass. Jonas Andersen, som også skyter i eldre rekrutt ble nummer seks i mesterskapet med 35/6 etter ti treff på mesterskapet.

Blant rekruttene ble Lilly H. Madsen nummer fem med 38/3, også hun med ti treff på mesterskapet.

Tor-Arne Solbakken var alene fra Rygge i grovfeltmesterskapet der han ble nummer seks etter 26 treff på innledende og syv på mesterskapet. Klasse 1 er ikke mesterskapsklasse, men her leverte Tomas Andersen en imponerende debut med 22/9 i sitt første feltstevne og plass på toppen av lista.