Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Ungdommer og skyting med mykje attåt!

Våre fire ivrige ungdommer reiste på helgetur for å skyte Våpensmiacup på 15 meter. Fire stevner, der resultatene varierte litt for alle fire skytterne – men alle hadde noe å være fornøyd med -og alle hadde en fantastisk tur sammen med Anders Oswald som også stod for innkvartering på hytta.

Eldre rekrutt Erik Aas-Hveem var den som kom høyest på resultatlistene, med 348 poeng både i Nordre og Søndre Land kjente han lukta av medaljer, men det ble bare nesten. Også på Torpa luktet det medalje etter hovedskytingas 249 poeng, men 98 på omgangen var ikke nok. Erik har på kort tid blitt en meget god eldre rekruttskytter, og det er nok bare et tidsspørsmål når han når sitt store mål, og få feste 350 poengsmerket på geværkolben.

I eldre junior leverte Kristian Ystgaard Oswald meget god skyting i sitt første år i klassen med 236/334 poeng i Torpa, men han var nok ikke helt fornøyd med resten av cupen.

I klasse fire har Hans Petter Aas-Hveem nesten stabilisert seg på resultater på 240 tallet. Han er for lengst klar for klasse fem neste år og tre av de fire stevnen i denne cupen endte han på 339 poeng, etter hovedskytinger på 242 (Etnedal), 241 (Torpa) og 240 i Søndre Land.

Vår andre ivrige fjerdeklassing, Henrik Meum Stormo har hatt en særdeles tung start på sesongen, men på Nordre Land viste han litt av sitt gamle jeg. Til tross for en beskjeden ståendeserie på 40 poeng endte han 233 poeng, og han plusset på med 99 og stoppet på 332. Dette må du bygge videre på Henrik.

Før denne gjengen satte kursen mot Land og Valdres rakk de også å skyte stevner i Eidsberg og Skiptvet. Her lukta ikke bare Erik på medaljene, han tok dem med seg. Det ble andreplass i Eidsberg med 349 og bronse i Skiptvet med 345.

Kristian hadde her sine beste resultater med 237/334 i Skiptvet og 235/334 i Eidsberg. Resultater som loverveldig godt for den kommende banesesongen.

Hans Petter er stabiliteten selv med 241/341og 240/339 på de to stevnene. Her deltok også Tor-Arne Solbakken som etter mye svak skyting den siste tida kom seg opp på 241/340 i Skiptvet.