Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

For en avslutning, Jonas tok medalje på felt’n

Jonas Sørli Runhovde har levert et fantastisk LS, og i dag satte han krona på verket ved å ta medalje i feltskyting.

Jonas Sørli Runhovde har levert et fantastisk LS, og i dag satte han krona på verket ved å ta medalje i feltskyting. I finalen prikket han inn 12/7, og bare tre skyttere var bedre enn det. For de som kom likt på 42/7 var det antall innertreff fra hovedrunden som avgjorde rekkefølga, og da ble Jonas nummer åtte, men alle på 42/7 fikk MEDALJE! Og medalje på landsskytterstevnet, det er stort det. Jonas føyer seg inn i Runhovderekka fra LS som starta med at Jan Øivind fikk medalje i både felt og bane i Alta i 1976.

Også Lilly H. Madsen hadde kvalifisert seg til feltfinalen i rekrutt, og også hun skjøt godt. Med 11/7 i finalen ble det 39/9 og nummer 60 blant 224 rekrutter.

En snau time senere var det duket for feltfinale i klasse ER for Erik Aas-Hveem, også han med 30 treff på innledende. Etter en hårfin bom på det aller første skuddet leverte han sylskarp skyting med 11/8. Marginene er hårfine i denne klassen, så den ene bommen koster dyrt på listene. Men uansett er det en kjempeprestasjon med 30 treff på innledende og finaleplass på LS!

Jan Andre Runhovde hadde 30 på sin feltrunde, men i finalen passa det ikke. En ikke alt for god serie satt til venstre i figuren, og det ble tre bom. Ett knepp til høyre hadde nok redda de tre skudda, men antall innertreff ville uansett ikke holdt til noen topplass. Treningsgrunnlaget tatt i betraktning må Jan Andre likevel være fornøyd med LS.

Da er landsskytterstevnet på Voss historie – Steinkjer 2024 neste!