Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Sølv til Kristian i Halden

Vår eneste juniorskytter, Kristian Ystgaard Oswald markerer seg sterkere og sterkere på resultatlistene. Ved baneåpningen denne helga ble det andreplass og sølvmedalje i Halden 346 poeng.

Kristian var best på hovedskytinga med sterke 248 poeng. Dessverre måtte han to ganger ut i nieren på den avsluttende omgangen, og da spratt Julie Marie Ottesen fra Aas foran på flere innertiere.

Kristian skjøt også stevnene i Buer, Fredrikstad og Skjeberg, men med litt mer beskjedne resultater, hhv 242/341, 241/338 og 239/335. Men han beviste i Halden at han kan hevde seg blant de aller beste.

Rekrutten Erik Aas-Hveem var også ute og hentet seg premier i helga. I Fredrikstad var han helt oppe på fjerdeplass med 236 poeng, mens det ble 232 i Skjeberg. Pent skutt med kaliber .22 som har ganske stor vindavdrift på 100 meters avstand.

Åpningspokalen

Forrige uke ble også konkurransen om den interne åpningspokalen avviklet i det kjente og vanskelige motsola på Ryggebanen. Her gikk Hans Petter Aas-Hveem til topps med 334 poeng