Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Flere med sesongbeste og en medalje på 15 meter stevner

Lagets skyttere spredde seg på flere stevner i helga, med konkurranser både i Elverum-traktene og i Østfold.

Hans Petter Aas-Hveem tok med seg kjæresten til Elverum for å presentere henne for mormor, og fikk med seg to stevner. Og i Nordskogbygda ble det personlig rekord, 242 på hovedskytinga, og 100 poeng på omgangen. Dermed var det andre stevnet over kravet til opprykk til klasse fem tikket av – det trengs ett til, og det kommer sikkert. Det skjedde imidlertid ikke på Elverum der han stoppet på 236.

Den ferske fjerdeklassingen Henrik Meum Stormo har slitt veldig i oppstarten på sesongen. Men i Sarpsborg i helga smalt han til. Ikke minst en fantastisk ståendeserie på 48 poeng, gjorde at han vant 15-skudden i sin klasse med 145 poeng. Totalt ble det 232 poeng og sesongbeste.

Tor-Arne Solbakken må være laget svar på Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Etter å ha vært helt bortreist på stevnet i Rakkestad kjørte han rett til Sarpsborg og leverte 244 og 343. Med 15 innertiere var han best av alle på 343, og sikret seg tredjeplassen og medalje. Det hadde gitt odds. Og med det er han kvalifisert til å skyte i klasse fem som 70-åring neste sesong.

Erik Aas-Hveem har hatt en flott utvikling, og levert mange toppresultater i det siste. Derfor var det en litt skuffa unggutt som fikk anvist 240/340 og 243/342 i hhv Rakkestad og Sarpsborg. Det er ikke lenge siden han ville vært fornøyd med de resultatene, og de enda bedre resultatene er nok rett rundt hjørnet.

Heller ikke Kristian Ystgaard Oswald fikk det helt til å stemme i helga, men 235 poeng i Sarpsborg lar seg absolutt høre første året i eldre junior.