Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Kristiansand og Omegn skytterlag
Stiftet 1862

Flott innsats på LDKS

Cecilie Vemmelvik beste ungdom og beste kvinnelige skytter. Foto: Drangedal skytterlag

Cecilie Vemmelvik vant premien for både beste kvinne og beste skytter under 20 år på årets landsdelskretsstevne i Drangedal.

Cecilie skjøt sterke 245 på den innledende 25 skudden, og med 99 poeng og 8 inner i finalen sluttet hun på 344 poeng. Det holdt akkurat til tittelen som beste kvinnelige skytter, en inner foran Wenke Blien fra Flikka. Cecilie vant i tillegg premien til beste ungdom under 20 år, og sikret seg en sterk 4. plass sammenlagt.

Pappa Kim Johan fortsatte sin gode skyting, og lå foran finalen på tredje plass med 246 poeng. I finalen var han en tanke skjev, og fikk 99 poeng. Med 345 poeng ble det en flott andre plass, poenget bak Peter Sørli fra Søgne, som forsvarte fjorårstittelen med 346 poeng.

Kim Johan deltok også på Agder sitt lag som gikk til topps i samlagsskytingen med sterke 395 poeng. Kim Johan skjøt 99 på andre etappe, og førte Agder opp i ledelsen. Vi merker oss også at Tor Arnfinn Homme skjøt 99 poeng som ankermann på Agder sitt andre lag, og viste at han er høyst aktuell til førstelaget på LS. Det er hard konkurranse for å komme med på samlagslaget, som må finne seg i å ha favorittstempel på LS.

Vi tar med at Tor Arnfinn Homme endte på 343 poeng og 12. plass i selskap med svært mange gode Sørlandsskyttere. Det deltok 295 i skyttere i stevnet, som ble godt gjennomført av Drangedal skytterlag.

Bilder fra Landsdelskretsstevnet i Drangedal.

Fullstendig resultatliste Landsdelskretsstevne 2018 

Presseliste.