Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Kristiansand og Omegn skytterlag
Stiftet 1862

Resultat LM felt

Standplassleder Johan Nygaard leder et av lagene på grovfelten. På skive 1 ser vi dagens lagsmester på grovfelt Tor Arnfinn Homme.

Det var fin stemning og god deltakelse på årets lagsmesterskap i feltskyting.

Årets lagsmesterskap i feltskyting ble arrangert lørdag 14. april på Farvannet. Samlet deltok 31 skyttere, jevnt fordelt med 16 på grovfelten og 15 på finfelten. Med sol fra skyfri himmel ble det en fin dag, selv om litt ujevn vind ga skytterne ekstra utfordringer.

Det var lagt opp til en fin og variert grovfeltløype, med avstander fra godt 100 meter til over 300 meter. Tor Arnfinn Homme viste solid skyting i varierende vindforhold, og vant med gode 30/24. Kampen om de andre medaljene var både artig og spennende, og til slutt sikret Krister Engvoll seg sølvmedaljen med 28/14 i siste lag.  

Jegerklassen var største klasseen på grovfelten, og det ble vist mye god skyting. Rutinerte Alf Stensli vant klassen med 28 treff foran Svein Heldal med 27.

På finfelten skjøt tre skyttere fullt hus: Heine Kleivkås i klasse rekrutt, Erlend Sundsdal i klasse eldre rekrutt og veteranen Arnfinn Nordbø (V73). Finfelten viste til fulle den store bredden i skyttersporten, og kjernen i DFS-skyting. Her ligger eldre og yngre av begge kjønn side ved side på standplassen, og følger med på hverandres skyting. Ivrige foreldre bistår, og bidrar til en god stemning på standplass!

Resulater lagsmesterskap

På et lagsmesterskap er det sosiale like viktig som skytinga, her en fin samling rundt grillen :-)

  

Lapping av blinker på finfelten :-)Lapping av blinker på finfelten