Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Henrik, bedre og bedre

Dessverre var det bare fem Ryggeskyttere som deltok på det samlagsinterne stevnet i Sarpsborg. Den som kom best ut av det var tredjeklassingen Henrik Meum Stormo som vant sin klasse med 230 poeng – nok en ny personlig rekord.

Dessverre var det bare fem Ryggeskyttere som deltok på det samlagsinterne stevnet i Sarpsborg. Den som kom best ut av det var tredjeklassingen Henrik Meum Stormo som vant sin klasse med 230 poeng – nok en ny personlig rekord. Henrik har dessverre lagt seg til den uvanen å kaste bort tre poeng på den innledende liggendeserien, men på resten av programmet blir han altså bedre og bedre. Fortsettelse følger!

Øverst på resultatlista kom også Anders Aas-Hveem i eldre rekrutt med 244 poeng, mens storebror Hans Petter ikke nådde helt opp i klasse fire med 231.

I juniorklassen stoppet Kristian Ystgaard Oswald på 243 poeng. God skyting, men i den beinharde juniorklassen ga det ikke uttelling, men det kommer.

For Tor-Arne Solbakken i klasse fem var det «game over» etter bedrøvelige 45 på knestående, hovedårsaken til at han endte nede på 236 poeng. Stevnets beste skytter var Ingrid Finnestad fra Skjeberg med 243 poeng.