Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Flott arrangement og god skyting på Viken II

Rygge skytterlag var svært sentrale da Østfold skyttersamlag arrangerte Viken II i Øymark søndag. Også skytemessig klarte våre få deltakere seg bra.

Rygge skytterlag var svært sentrale da Østfold skyttersamlag arrangerte Viken II i Øymark søndag. Vi betjente påmelding, stevnekontor, speakertjeneste og hadde flere i arbeid ute i feltløypa. I tillegg var vår leder Kåre Oskar Larsen en trygg og dyktig stevneleder.



Også skytemessig klarte våre få deltakere seg bra. Best var Hans Petter Aas-Hveem med 30/24 i eldre rekrutt. Det ble honnorert med en flott femte plass og sølvbeger. I finalen ble det treff på 11 av de 12 skudd, og en plass utenfor medaljelista denne gangen. Eldre rekrutt er trolig den klassen der det er aller vanskligst å hevde seg. Nivået er skyhøyt.

I grovfeltløypa hadde vi fire deltakere, og Jan Andre Runhovde, Tor-Arne Solbakken, Jan Håkon Jørgensen og Jan Andre Runhovde sikret en smått sensasjonell fjerdeplass i lagskytinga.

Jan Andre med 29 og Tor-Arne med 28 treff kvalifiserte seg også til finalen, der Jan Andre fikk 11 treff og sikret seg mesterskapsstjerne med 40 treff. Tor-Arne fikk 10 treff, men 38 holdt ikke til stjerne.

Våre to beste var også tatt ut på Østfolds lag i samlagsskytingen, og sammen med åtte andre skyttere ble det andreplass.

Jan Andre og Tor-Arne skal også delta på Østfolds åttepersoners lag i kommende søndags østlandsmesterskap på Elverum.

Alle resultatene fra Viken II finner du her.