Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Pinsestevner i Spydeberg og Askim

Flere Ryggeskyttere har deltatt på pinsestevnene i Spydeberg og Askim. Best ble Julie Nyborg med seier i R og Torgeir Trondsen med seier i klasse 1.

Flere av våre skyttere har skutt stevner denne pinsehelgen. I ungdomsklassene ble Julie best med 347 poeng og gullmedalje i Spydeberg! Vi gratulerer. Sivert Utne som skyter Junior har fått seg 6,5 rifle. Det nok litt uvant ennå da han ikke skjøt helt opp mot sitt beste på stevnene i helgen. Sigvart Gjertsen i Rekrutt skjøt 329 poeng og da var han uheldig på en serie. Truls Trondsen ligger fortsatt helt i toppen etter at han skjørt fullt hus i Siljan nylig. Med 346 poeng var han bare ett poeng foran Mathias Hasler. Mathias har virkelig tatt et kvantesprang på resultatlisen i det siste! Det ser ut til å bli en hard kamp mellom disse i fremtiden! Stian Buer Andersen og Alf Kristian Tollefsrød deltok også på stevnet i Askim.

Jan Andre er i siget og med seirene 49-49-49-99-99 i Spydeberg ble det en 5. plass der. Han skjøt også godt i Askim og endte opp på 343 poeng. Tor-Arne Solbakken mistet noen poeng på stående og kne og endte opp på 339 poeng i Spydeberg og 337 i Askim.Torgeir Trondsen, pappaen til Truls er også i siget! I Askim ble det seier i klasse 1 med 244 poeng!

Resultater Pinsestevnet Spydeberg 2014

Resultater Pinsestevnet Askim 2014