Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Løiten skytterlag
i Hedmark skyttersamlag

DFS skjold tildelt Per Egil Storsveen

Leder av Løiten skytterlag Per Egil Storsveen fikk under årets Samlagsmesterskap i felt utdelt Det frivillige Skyttervesen's skjold for sitt virke for skyttersaken. Han er et unikum og deltar på alle plan innenfor skyttersporten som vi alle er så glad i, men uten ildsjeler som Per Egil hadde det vært færre av oss som hadde vært med å delt denne gleden sa leder av Hedmark Skyttersamlag Kristin Christophersen. Vi gratulerer deg med fortjent heder og ære. Vi vil med dette takke deg for den innsatsen og de timene du legger ned i arbeidet for DFS!

Følgende søknad ble sendt DFS fra Løiten skytterlag og Hedmark skyttersamlag: 

Vi vil med dette søke om at Per Egil Storsveen blir tildelt DFS skjold for fortjenstfullt virke.

Per Egil har vært medlem i Løiten skytterlag sien han kom under instruksjon som rekrutt i 1976

Han har knapt stått over en dugnad, sterke men sanne ord!

Han fikk DFS takkediplom i 2008, han har vært medlem av styret i Hedmark skyttersamlag siden 2010, de siste år som nestleder. Han ble æresmedlem i Løiten skytterlag i 2012, han fikk Hedmark skyttersamlags fortjenstmedalje i 2013. Han har vært leder i Løiten skytterlag i 20 år, først en periode på 9 år, deretter en periode på 11 år.

I sin periode som tillitsvalgt, har han vært en foregangsmann for at yngre skal ha det bra på skytebanen, han har vært en pådriver for at feltskytingen skal være et godt alternativ for alle i samlaget. Han har vært instruktør på feltarenaene der de trengte en god feltskytter. Han har ALLTID gitt en hjelpene hånd til en skytter som virkelig trenge det, testing av våpen, skyss på stevner, henting og kjøring av våre studenter, som ikke hadde førerkort, eller bil.

Han er, og har vært «vår mann» i kommunestyret, og frontet Løiten skytterlags saker på en utmerket måte.

Vi håper med denne begrunnelsen fra Løiten skytterlag, via Hedmark skyttersamlag er grunnlag for at Det frivillige Skyttervesen tildeler Per Egil Storsveen sitt skjold for sitt virke for skyttersaken.