Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Riflen/Skoger skytterlag
i Drammen skyttersamlag, Viken 1 landsdelskrets

Høststevnet i Drammen 2017

Vi arrangerer Høststevne 15m rifleskyting i Drammen nå i overgangen til vinter, og det er 275 påmeldte skyttere fra hele landet. Einar Johansen, Time skytterlag trakk det lengste strået. Se bilde av vinner skiva lenger ned.

Vi håper det er duket for gode resultater fra onsdag 29.11 til søndag 3.12 . Det skytes ikke på torsdag.

 
Vi har ikke sendt ut medaljene for stevnet de kommer uken etter påske 2018 - vi beklager dette og skal skjerpe rutinene.

Vi ønsker tilreisende og lokale velkommen, og lykke til.

Etter fredag er stillingen som følger klasse 3-5 leder Arnfinn Bakkevoll, Søgne med 347 16* forran Simon Kolstad Claussen og Kim Johan Vemmelvik, alle tre med 347. Karoline Finnestad Lund har satt 350 med 23 inne i Rekrutt.

Lørdag har passert og det er endringer i alle klasser. Esten Skårild gikk først i test med flere innertreff og 347 men så kom Einar Johansen, Time og satte inn  348, Einar vant mesterskap klasse 3-5.

 

I klasse 2 har Heidi Anita Holmqvist satt 348 med 15*. Klasse 1 ledes av Rikard Reiten med 250. Per Terje Holm, Asker er i tet i V73 med 249 Det samme har leder i V65. Av ungdommene har ER skytterne Gaute Grøterud og Hannah Johansen begge 350.

 

 Nytt av året har vi fått låne lokalene i første etasje til skifterom, kjøkken og toaletter - Det er en klar forbedring av fasilitetene. Takk til Drammen kommune :)

Foreløpige resultater oppdatert etter siste lag på Søndag er klare her, lagene inneholder grafiske skytekort.

Resultatene er ute https://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?eventId=171970 

Det kan hende du må trykke reload (f5) i nettleseren for å se oppdaterte lister.

Vinner skiva

vinners skive