Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Kristiansand og Omegn skytterlag
Stiftet 1862

Steinar Paulsen tildelt DFS’ fortjenstmedalje

Steinar Paulsen er tildelt DFS’ fortjenstmedalje (Foto: Tom-Vegard Feltstykket, NST)

Steinar Paulsen fikk tildelt Det frivillige Skyttervesens høyeste hedersbevisning, fortjenstmedaljen, under Skyttertingsmiddagen i Evje.

Steinar Paulsen har lagt ned et særdeles imponerende arbeid for organisasjonen gjennom veldig mange år. Som tillitsvalgt har han blant annet vært leder av Kristiansand skytterlag i 18 år, samlagsleder for Agder i 12 år, medlem i DFS sitt Rådgivende utvalg, hatt sentrale verv i tre Landsskytterstevner og var medlem i Kristiansand kommunes skytebaneutvalg i 8 år. Steinar har hatt ulike tillitsverv i organisasjonen sammenhengende siden 1973! 

Steinar Paulsen har også mange meritter som aktiv skytter. Han ble beste skytter individuelt under Nordisk ungdomslandskamp både i 1969 og 1970. Under LS i Oslo i 1970 vant han klasse 1. Og under LS i Os i 1972 vant han Aftenpostens sølvfat. Han ble samtidig tildelt medalje i mesterskapet for 2. – 4. klasse. I 1973 var han med på det norske laget som vant gull på Nordisk. På LS i Trondheim i 1978 i deltok han på Agder skyttersamlags seirende lag i samlagsskytingen. Til slutt må det nevnes at han i 1982 ble tildelt H.M. Kongens pokal da han ble «Småkonge» for Sørlandskretsen.