Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Kristiansand og Omegn skytterlag
Stiftet 1862

Samlagsstevne felt 2017

Fornøyde skyttere fra laget på samlagsstevne felt

Skytterne fra Kristiansand og Omegn presterte mye god skyting under årets samlagsstevne i feltskyting.

Agder og Vest-Agder skyttersamlag gikk sammen om å arrangere samlagsstevne i feltskyting. Søgne, Mandal og Holum skytterlag stod for en prikkfri gjennomføring i et fantastisk vårvær. Skytebanen til Mandal skytterlag var samlingspunkt. Finfelten og alle finalene gikk på skytebanen, mens grovfelten gikk i nærområdet. Samlet deltok 127 skyttere, jevnt fordelt med 64 på Agder og 63 i Vest-Agder.

For Agder-skytterne ble det en spennende grovfeltfinale. Seks skyttere skjøt 30 treff på innledende skyting, og det lå i kortene at vinneren måtte skyte fullt hus. Vinterens store feltskytter Tor Harald Lund fra Søgne sikret seg nok en seier med 42 treff og 10 innertreff. To skyttere til skjøt fullt, og Kim Johan Vemmelvik fra Kristiansand og Omegn ble nummer 2 med 42/5 foran Peter Sørli fra Søgne med 42/4.

Fra laget vårt skjøt Tor Arnfinn Homme 41/6, Jarle Tvinnereim 38/6 og Johan Nygård 38/3 i mesterskapet for klasse 3-5. Det holdt til stjerne for alle. Tellef Kornbrekke skjøt til sølvmedalje med 30/2.

Ungdommene våre leverte mye god skyting. Stine Kornbrekke vant klasse eldre junior med imponerende 36/3 på grovfelten. Johanne Dalene skjøt 30 treff og fullt hus på innledende skyting, og med 9 treff i finalen ble det en flott sikret  tredjeplass i klasse junior. I klasse rekrutt fikk Johannes Binnie Jensen en fin andreplass med 34/2, foran Solveig Engvoll med 33/0.

Per A. Pedersen vant klasse V65 med sterke 41/6.

I klasse AG3 imponerte Alf Stensli med 39/3 på grovefelten, som er et svært godt resultat med dette våpenet.

I jegerklassen vant Bernt Storå med 28/10, foran Ivar Pihir med 21/7. God skyting, og flott at jegerne blir med på stevner!

Kristiansand og Omegn stilte med i alt 23 skyttere, den største troppen under årets samlagsstevne. Fire av disse var med i Nybegynner ung, så det lover godt for rekrutteringen framover!

De tre beste i klasse 3-5. Fra venstre Peter Sørli, Tor Harald Lund og Kim Johan Vemmelvik