Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Vesterålen skyttersamlag

Veteranene vant samlagsskytingen på NNM i Storfjord.

Veteranene fra Vesterålen, med Knut Rabben, Jan S. Johansen, Will-Arne Jakobsen og Eilif Andersen på laget, vant samlagsskytingen på NNM i Storfjord.

De vant med 395 poeng, ett poeng foran Troms. Alle fire skjøt meget godt. Knut startet med 99 poeng, Jan S. fortsatte med 100 poeng med 9 innertiere, før Will-Arne skjøt 97 poeng på tredje etappe. Vesterålen lå på skive 3 da Eilif skjøt som siste mann, og med 99 poeng gikk laget helt til tops.

Bortsett fra veteranene og skytterne i klasse 1 var det få som oppnådde særlig gode resultater.
Ted Åge Knudsen (Melbo) har vært borte fra skytingen noen år, men stilte i klasse 1. Han skjøt til 241 poeng på bane, med 100 poeng på Grunnlaget. Han ble nr 2 på felten med hele 28 treff, bare ett innertreff bak vinneren i klassen. Han vant også Felthurtigskytingen i klassen.
Will-Arne og Eilif hadde skive 5 og 6 i banefinalen for klasse V55, etter 243 på innledende skyting. Will-Arne skjøt 98 poeng og avanserte til fjerdeplass. Eilif skjøt 99 poeng, og ble nr. 3 i klasse V55.

Av de andre var det bare Jan S. som kom til en finale, med 30 treff på finfelten i klasse V73. Der skjøt han 12/5, og ble nr. 6.